mandag 15. desember 2014

Ny luke hos Project life i Norge

Ny uke, og nye luker, denne uken har vi tema med hjemmelagde kort :D

Jeg har tre sider med bilder, tatt i fjor for å få tatt blinkskuddet til julekortet...

På den første siden har jeg laget et shaker kort, med  to vellum"kort" som jeg har embosset snøkrystaller på, og hatt ett tre-kamera og lilla paljetter inni. så limt de  to vellumkortene sammen.


Nærbilde av shaker-kortet

Her ser dere neste side (baksiden av den første siden) og dere ser shaker-kortet som jo er tosidig. I tillegg har jeg laget ett kort med mønsterark, tickers, og noen paljetter.

Nærbilde:D


Siste siden...
Veldig enkelt pyntet da det er såpass mange bilder som jeg vil ha i fokus.. Kun litt embossing, washi, tickers og dymotape.

Side 2 og 3 slik de ligger i albumen..
Dra over til Project life i Norge, og kommenter innlegget så er du med i trekningen av ukens premie:
og det er nye innlegg vær dag, så kommenterer du vær dag har du større sjangs for å bli ukens vinner :D
Ukens Sponsor er Gode minner som har denne herlige premien til en heldig vinner:

Gode Minner er en hobbybutikk som ble stiftet i 2003. Butikken holder til i Tønsberg sentrum i tillegg til at vi har nettbutikk www.godeminner.no
Vi har alt til scrapbooking, stempling og kortlaging, innbydelser, bordkort og takkekort. Servietter til hverdags og fest i mange ulike farger og design. Vi har bordløpere, blonder, bånd og annen bord- og lysdekorasjon.
Sommeren 2010 byttet butikken eiere og vi, de to nye eierne Monica & Hege, har som mål å være den beste og hyggeligste butikken der du finner det du trenger for å lage Gode Minner og kort. Vi er fulle av pågangsmot og iver og vi har siden overtagelsen oppgradert butikken både interiør- og varemessig. Vi har utvidet med flere leverandører og har nå et rikt utvalg innen mønsterpapir, kartong, stempler, blomster, pynt, blonder, chams og annet stæsj. Nyhetene strømmer jevnt og trutt inn J
Våre priser er absolutt konkurransedyktige. Vi er stadig på søken etter nye og spennende produkter og det ser du når du handler hos oss!
Ønsker du kontakt med oss?
Send en mail på: post@godeminner.no
Ring oss på tlf: 33 33 38 88
Følg oss gjerne på vår blogg: http://godeminner2.blogspot.com

Ingen kommentarer: