lørdag 13. januar 2018

En liten boks med kort
Hei, jeg har laget en liten boks med små kort som passer inni.

Boksen har jeg laget med We r memory keepers sin bokse-punch. Jeg har brukt ett 12x12 ark så dette er den største boksen.
Jeg er ikke så glad i den lukkemekanismen den punchen gir boksen, så her har jeg laget en annen måte, ved å lage hull og brettet kanten litt opp, for så å bruke ett bånd til å lukke.
Hullene vises ikke på bildene da jeg har pyntet med en sommerfugl.
 Kortene er i 9,5x9,5 cm, og passer akkurat inni boksen. Blonde-arket og sommerfuglene er fra Canvas corp. Sommerfuglene kommer fra ett 12x12 inch ark, og jeg har fargelagt de med alkoholbaserte tusjer.

Jeg har laget en liten video med kortene, og boksen: Jeg har stanset ut I love you og gratulerer i gull og hvitt. I love you er fra lawn fawn, og gratulerer er fra nellie snellen.


Den første boksen jeg laget, var en katteboks , der jeg brukte den lukkingen punchen gir, men allerede etter få ganger med lukking og åpning har papiret begynt å revne.
Kattekortene er veldig enkle, med en enkel tekst, enten stemplet på eller en diecut. Kattene er dies jeg fikk i adventskalenderen min, de er fra Ebay...

Ha en flott dag
Linda

Ingen kommentarer: